Hannele Rantala
Jaa Facebookissa
In English
mars-circle

Uutisia

Ihanien aikojen loppu

Retrospektiivi
Teoksia vuosilta 1975–2015
Suomen valokuvataiteen museo, Helsinki
Avajaiset torstaina 23. huhtikuuta 2015

Taiteilija Hannele Rantalan (s. 1952) retrospektiivinen näyttely Ihanien aikojen loppu piirtää kattavan kokonaiskuvan Rantalan 40-vuotisesta urasta taiteilijana. Osa näyttelyn teoksista on nyt ensimmäistä kertaa esillä Suomessa.

Ihanien aikojen loppu koostuu teoksista vuosilta 1975–2015. Se kattaa ajanjakson, jona valokuva on muuttunut itsenäiseksi taidemuodoksi. Myös nainen on hyväksytty kuvan kohteesta sen tekijäksi ja määrittelijäksi. Siinä Rantala on kotimaisen nykytaiteen ja -valokuvan pioneereja. Osana kokonaisuutta on Rantalan tuotantoa teemoittain esittelevä samanniminen kirja. Yhdessä näyttelyn kanssa se on synteesi Rantalan työstä ja ajattelusta.

Ihanien aikojen loppu -lehdistötiedote (pdf)

« »

Elämä ja teot
Uutisia
Yhteystiedot
Mitä taide oikein on?